Faciliteiten

Graag bieden we je onze vaste drankkaart aan en de diensten van onze uitgelezen traiteurs, met gevarieerde menu’s voor ieders budget. Vraag zonder aarzelen naar onze diverse formules of beter nog, breng ons een bezoekje ter plaatse! We luisteren graag naar je feestplannen en helpen je graag verder.

DSC_1373.jpg
DSC_1373.jpg

Ontbijt

Per overnachting kan je in onze B&B genieten van een uitgebreid en hartig ontbijtbuffet. Je hebt er de ruime keuze uit brood en vers fruit, diverse kazen en andere zuivelproducten, verschillende vleessoorten en confituren, verse eitjes, warme en koude dranken. We doen onze uiterste best om aan speciale wensen of suggesties te voldoen. Bij mooi weer kan je bovendien buiten in de tuin of op het terras ontbijten, indien je dit wenst.

Basile-0239.jpg

Lounge

In de knusse zithoek staan koffie en thee steeds gratis ter beschikking. Je kan er een blik werpen op onze bescheiden verzameling regionale boeken of brochures over de omgeving. In de bar staan verschillende streekbieren en wijnen te wachten om geproefd te worden. Onze tuin nodigt door de seizoenen heen uit om te genieten van het glooiende landschap. Bovendien is het de ideale plaats om te relaxen na een deugddoende wandeling of fietstocht door de omgeving.

Basile-0239.jpg
19-06.jpg
19-06.jpg

Fietsen & meer

Wie eigen fietsen meebrengt naar onze B&B, kan die na een fietstocht veilig opbergen in de fietsenstalling. Hier kan je niet alleen je fiets onderbrengen maar ook schoonmaken. Geen fiets? Geen probleem, we reserveren die graag voor jou!

Huisdieren zijn bij B&B Basile ten Hove niet toegelaten.

Indien gewenst kunnen wij voor jou een taxi regelen. Vraag er gerust naar.